Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed

Op onze kennis en adviezen kunt u gerust bouwen. Het maakt daarbij niet uit of u denkt aan nieuwbouwprojecten, grondtransacties of projectontwikkeling (en wat al niet meer). Tot in het kleinste detail profiteert u van onze kennis en kunde op het gebied van commercieel vastgoed. 

Advies inwinnen, altijd verstandig

Gaat u zich bezighouden met één of meerdere aspecten op het gebied van commercieel vastgoed? Dan is het verstandig om u vooraf goed te laten voorlichten. Ook als u al ervaring hebt op dit terrein is dat verstandig, want wetten wijzigen nou eenmaal geregeld. Laat u vooraf adviseren door een notaris van Alsea. Kennis is macht!

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Contact met de gemeente en Het Kadaster, fiscale zaken, splitsingsakten et cetera, wij zijn er volledig in thuis. Nog voor de start zorgen wij voor het perfecte fundament waarop uw project kan starten.

Grondtransactie

Grond, een terrein waar op een enkele struik en onkruid ogenschijnlijk niet van waarde aan te zien valt. Misschien nog een oud te slopen gebouw. Maar toch is grond van groot belang, want hier wilt u iets op realiseren! Bij het kopen of verkopen van grond komt, ook al lijkt het eenvoudig, toch het een en ander om de hoek kijken. Er zijn veel zaken die een notariële basis vergen waardoor alles voor iedereen duidelijk is.

Grondtransactie
Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw lijkt zo eenvoudig, maar er komen altijd veel zaken bij bovendrijven die vooraf niet overzien hadden kunnen worden. Wilt u bij het vormgeven en opstellen van overeenkomsten en splitsingsakten graag wel het overzicht behouden, dan zijn wij u graag van dienst (ook met advies vooraf).

Vastgoedfondsen

Wilt u wat doen met uw geld, dan kunt u overwegen om te beleggen in vastgoedfondsen. Wel de lusten, maar niet de lasten. Het klinkt mooi, maar om een mooi rendement te realiseren moet er wel een goede juridische basis zijn bij het opzetten van een vastgoedfonds. Wilt u inzicht in de haken en ogen, dan leggen we dit graag aan u uit.

Vastgoedfondsen
Kantoorpanden

Kantoorpanden

Heeft uw bedrijf nood aan ruimte? Wilt u een nieuw bedrijfspand of kantoorpand? Misschien wilt u uw huidige pand uitbreiden, indien u daar een mogelijkheid toe heeft? Wat uw behoefte en/of motivatie ook is, wij geven u graag inzicht in de financiële-, juridische- en fiscale aspecten. Hoe zit het bijvoorbeeld met opstalrecht en erfpachtrecht, overdrachtsbelasting en koopovereenkomsten. Zekerheid is van belang en dat vindt u bij Alsea Notariaat. 

Erfpacht en opstal

Het wordt uw pand, maar de grond waarop uw woning staat is niet van u. Hoe regelt u dat samen op een goede manier? Het erfpachtrecht en opstalrecht geeft duidelijkheid over wie waar recht op heeft, maar dat moet vooraf wel goed geregeld zijn. Wilt u weten hoe het zit, kom dan eerst eens met ons praten. 

Erfpacht en opstal
Bedrijfsvastgoed

Bedrijfsvastgoed

Kopen of verkopen, het bezit van vastgoed heeft op fiscaal, financieel en juridisch terrein de nodige consequenties. Kom eerst eens praten met ons, dan helpen wij u vervolgens met advies, de notariële akte, bijzonderheden en de inschrijving bij Het Kadaster. Helder, duidelijk en zeker. 

Executieveilingen

Bij het veilen van vastgoed speelt de notaris een belangrijke sleutelrol. Zowel bij vrijwillige veilingen en executieveilingen bewijst de notaris zijn nut en doet dit al vooraf door de verkoopvoorwaarden, samen met u, vast te stellen. Op de veiling zelf komt het dan alleen nog neer op de prijs. Bij veilingen wordt altijd gewerkt volgens vastgestelde regels, wij geven u graag inzicht en dragen zorg voor een correcte werkwijze. Dat voorkomt een heleboel problemen.

Executieveilingen

Blijf niet rondlopen
met onzekerheid!

Neem gewoon contact op met ons.

Vragen en onzekerheid, nooit prettig om mee rond te lopen. De notaris is er om u snel duidelijkheid te geven.
Maakt u gebruik van het webformulier of pak de telefoon. Onze drempel is laag en wij helpen u graag. 

De notaris geeft zekerheid
logo_alsea_notariaat

Verstandig, voor nu en later!